, Hoge & Nieuwe Technologie-Ontwikkelingsstreek van nr 1, de van de Weg van Technologie negende, Songshan-Meer, DongGuan-Stad, de Provincie van Guangdong
Thuis

Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.

China Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. certificaten
China Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. certificaten
HTI is een betrouwbare leverancier van meubilair het testen machine, heb ik haar gekend en van de fabriek sinds 2009 gekocht.

—— David Hale

Wij ontvangen de machine en het is zo goed, wil mijn werkgever andere modellen opnieuw invoeren.

—— Kimpoh

Ik zou werkelijk met HTI willen werken, helpen hun professionele dienst op de het testen machine en betrouwbare producten me veel markt winnen!

—— Ricardo

Wij adviseren deze leverancier aan iedereen, zijn zij betrouwbare en professionele instrumentenfabrikant

—— Rodolfo Castello

Waardeer werkelijk hun professionele dienst op de laboratoriumoplossing en de betrouwbare producten helpen me veel markt winnen!

—— Romeu

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.
Hoofdkwartier workshop Textielspeelgoedtoonzaal 1 Meubilair het Testen het Materiaal toont Bedrijfteam en bureau R & D-Meeting workshopmateriaal Team Verkoopteam en na de dienstteam Het rapportvergadering van het verkoopteam
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : HTI
Aantal werknemers : 50~80
Jaarlijkse omzet : 1 million-2.5 million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 50% - 60%
Important Partners: SGS,TUV ,Intertek,NSF,SAT,BACL

De instrumentenco. van Dongguanhust Tony, Ltd Co., Ltd (van Tony International heeft (HK)) het testen machines meer dan 15 jaar vervaardigd en ontwikkeld.

Onze Hoofdproducten zijn Meubilair het Testen Instrument, Speelgoed het Testen Materiaal, Textiel het Testen Instrument, de Testmateriaal van Leerschoenen, Universele het Testen instrumenten, zetten zijn geavanceerd ontwerptechnologie en concept, uitstekende technologie van voort het produceren en het opmerkelijke systeem van kwaliteitsbewaking, heeft Tony Instruments goede reputatie op het gebied van textiel het testen materiaal, stuk speelgoed het testen materiaal, meubilair het het testen en andere materiaal van de metingstest bereikt. Onze partners op lange termijn omvatten van de inspectiebedrijven van de wereld twee grootste SGS en TUV.
 
Wij produceren materiaal overeenkomstig internationale marktonderzoeknormen, ondertussen, wij voorzien klanten van volledige oplossingen voor laboratoriumtest.
 
- Ontwerpprogramma voor laboratorium
 
- Voorziening van alle het testen machines en verbruiksgoederen
 
- Installatie en opleiding
 
- De dienst van het onderhoudsplan
 
- De professionele kaliberbepaling en maatregelendiensten
 
Sommige van onze belangrijke klanten, omvatten:
 
SGS in Frankrijk, SGS in Vietnam, SGS in China, SGS in Korea, Intertek in China, ZAT in China, BACL in Shenzhen, NSF in ZIJN Shanghai, BV, TUV en enz.
 
Oprecht maakt het beleid Tony-verkoopnetwerk zich over de hele wereld uitbreiden. Tot de producten van dagtony aan landelijke gebruikers worden uitgespreid die. In overzee, hebben wij klanten van Vietnam, Thailand, Indonesië, Europa, Iran, Pakistan, de V.S., Canada, Mexico, Argentinië en enz.
 
Onze het Testen machines worden wijd gebruikt in Textiel, Speelgoed, Meubilair, verpakking, schoeisel, leerproducten, milieu, babyproducten, hardware, elektronische producten, plastic producten, rubberproducten en andere industrieën, en zijn van toepassing op alle wetenschappelijke onderzoekseenheden, kwaliteitscontroleinstellingen en academische gebieden.

Contactgegevens
Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. linmei

Tel.: 86-13421721188

Fax: 86-769-23010667

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)