, Hoge & Nieuwe Technologie-Ontwikkelingsstreek van nr 1, de van de Weg van Technologie negende, Songshan-Meer, DongGuan-Stad, de Provincie van Guangdong
Van goede kwaliteit Meubilair het Testen Machines voor verkoop
Van goede kwaliteit Meubilair het Testen Machines voor verkoop
HTI is een betrouwbare leverancier van meubilair het testen machine, heb ik haar gekend en van de fabriek sinds 2009 gekocht.

—— David Hale

Wij ontvangen de machine en het is zo goed, wil mijn werkgever andere modellen opnieuw invoeren.

—— Kimpoh

Ik zou werkelijk met HTI willen werken, helpen hun professionele dienst op de het testen machine en betrouwbare producten me veel markt winnen!

—— Ricardo

Wij adviseren deze leverancier aan iedereen, zijn zij betrouwbare en professionele instrumentenfabrikant

—— Rodolfo Castello

Waardeer werkelijk hun professionele dienst op de laboratoriumoplossing en de betrouwbare producten helpen me veel markt winnen!

—— Romeu

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.
Hoofdkwartier workshop Textielspeelgoedtoonzaal 1 Meubilair het Testen het Materiaal toont Bedrijfteam en bureau R & D-Meeting workshopmateriaal Team Verkoopteam en na de dienstteam Het rapportvergadering van het verkoopteam

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : HTI
Aantal werknemers : 50~80
Jaarlijkse omzet : 1 million-2.5 million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 50% - 60%
Important Partners: SGS,TUV ,Intertek,NSF,SAT,BACL

 HTI specialiseert zich in het produceren en R&D voor meubilair het testen machine, textiel het testen machine, speelgoed het testen materiaal, Voertuig het Testen Materiaal. Zet de geavanceerde ontwerptechnologie en concept, uitstekende technologie van zorgvuldig het produceren en opmerkelijk systeem van kwaliteitsbewaking, HTI-doelstellingen bij voort „vervaardiging, de dienst door hart“, wijdend de het beste producten, adviseren en de dienst aan scholen, de verwerkende onderneming, en derde de testende industrie.

 

Wij produceren materiaal overeenkomstig internationale marktonderzoeknormen, ondertussen, wij voorzien klanten van volledige oplossingen voor laboratoriumtest. 

- Ontwerpprogramma voor laboratorium 

- Voorziening van alle het testen machines en verbruiksgoederen 

- Installatie en opleiding 

- De dienst van het onderhoudsplan 

- De professionele kaliberbepaling en maatregelendiensten 

 

   Tot vandaaghti producten aan landelijke gebruikers worden uitgespreid die. Wij vergen trots in het hebben van een lange lijst van tevreden klanten, die altijd omhoog aan ons voor hun diverse vereisten kijken. Het grootste deel van onze klanten zijn tevreden van onze producten en diensten en met als resultaat dat, krijgen wij herhalen orden. Sommige die van onze belangrijke klanten, omvatten: SGS in Frankrijk, SGS in Vietnam, SGS in China, SGS in Korea, Intertek in China, ZAT in China, BACL in Shenzhen, NSF in ZIJN Shanghai, BV, TUV enz.

 

De kwaliteit bewijst waarde, brengt de inspanning succes!


Welk u die wij betreffen bent worstelen de hele tijd ......

Contactgegevens
Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lewis Huang

Tel.: 86-769-23010657

Fax: 86-769-23010667

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)