, Hoge & Nieuwe Technologie-Ontwikkelingsstreek van nr 1, de van de Weg van Technologie negende, Songshan-Meer, DongGuan-Stad, de Provincie van Guangdong
Thuis Over ons

Geschiedenis

China Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. certificaten
China Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. certificaten
HTI is een betrouwbare leverancier van meubilair het testen machine, heb ik haar gekend en van de fabriek sinds 2009 gekocht.

—— David Hale

Wij ontvangen de machine en het is zo goed, wil mijn werkgever andere modellen opnieuw invoeren.

—— Kimpoh

Ik zou werkelijk met HTI willen werken, helpen hun professionele dienst op de het testen machine en betrouwbare producten me veel markt winnen!

—— Ricardo

Wij adviseren deze leverancier aan iedereen, zijn zij betrouwbare en professionele instrumentenfabrikant

—— Rodolfo Castello

Waardeer werkelijk hun professionele dienst op de laboratoriumoplossing en de betrouwbare producten helpen me veel markt winnen!

—— Romeu

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd. Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.
Hoofdkwartier workshop Textielspeelgoedtoonzaal 1 Meubilair het Testen het Materiaal toont Bedrijfteam en bureau R & D-Meeting workshopmateriaal Team Verkoopteam en na de dienstteam Het rapportvergadering van het verkoopteam

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : HTI
Aantal werknemers : 50~80
Jaarlijkse omzet : 1 million-2.5 million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 50% - 60%
Important Partners: SGS,TUV ,Intertek,NSF,SAT,BACL

De instrumentenco. van Dongguanhust Tony, Ltd werd opgericht in 2006, door 9 jaar constante effoerts, wordt ons bedrijf gevestigd in hoge & nieuwe technologie-ontwikkelingsstreek, Songshan-is het Meer Internationaal (HK) Co., van Dongguan City.Also Tony, Ltd onze private-owned samenwerking in HK. Door van het Mechanische CNC en team van de Softwarer&d kern van DG-HUST Productietechniek te steunen institue.

 

HTI stelt een kwaliteitsbeheersysteem in werking dat zoals in overeenstemming zijnd met ISO-9001:2008 voor het werkingsgebied van activies is beoordeeld: ontwerp, vervaardiging, assemblage en verkoop van laboratoriumtestinstrumenten op 8 November, 2012.

 

HTI was een gecontroleerde die leverancier van de productie van het testen materiaal door SGS-CSTC op November 1, 2012 en Oktober veertiende, 2013 wordt gecontroleerd.

 

 

Contactgegevens
Dongguan Hust Tony Instruments Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Lewis Huang

Tel.: 86-138 2572 2581

Fax: 86-769-23010667

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)